MH TATA Klapka György
1. Páncélosdandár
section-940b21e
section-43888c0
//mh25.honvedseg.hu/wp-content/uploads/2023/03/Artboard-2@10x.png

A páncélosdandár

Az államhatár biztosításában, az ország fegyveres védelmében való részvétel nemzeti vagy koalíciós parancsnokság alárendeltségében.
Katonai feladatok végrehajtása a haza védelme, a szövetségben vállalt kötelezettségekből eredő, valamint békeműveletekben vállalt feladatok teljesítése során.
Válságkezelés feladataiban való részvétel.
Erőivel és eszközeivel az országot és a lakosságot ért elemi csapások, rendkívüli időjárás okozta következmények felszámolásában és egyéb váratlan feladatok végrehajtásában való részvétel.

A páncélosdandárról
section-f428c94
section-5b6375d
section-7b18bc4
section-32dfe77

Parancsnokság

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tábori Lelkészi Szolgálat

A tábori lelkészség nem területi alapon szerveződik, hanem személyi alapon (katonák és hozzátartozóik). Roboz Péter százados, katolikus tábori lelkész.

Bővebben
Csapatpszichológus

A csapatpszichológus a Lövészdandárnál szolgáló katonák és hozzátartozóik részére ad pszichológusi támogatást. Csapatpszichológus Mátraházi Eszter főhadnagy.

Bővebben
Humánszolgálati Iroda

Az Iroda alaprendeltetése, hogy átfogó humán szolgáltatást nyújtson au MH Klapka György 1. Páncélosdandár állományához tartozó valamennyi személy és hozzátartozóik részére.

Bővebben
Együttműködők

Együttműködők

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.